سیستم های اطلاعاتی حسابداری
سیستم های اطلاعاتی حسابداری ، وظیفه پردازش اطلاعات مالی ، و ارائه گزارشات سودمند مالی را برعهده دارند .
ویژگی اصلی حسابداری در دنیای تجارت امروز ، تعامل حسابداران با سیستم های اطلاعاتی حسابداری رایانه ای است .
سیستم های اطلاعای حسابداری ، وظیفه ی تبدیل داده های اطلاعاتی به گزارشات سودمند مالی را جهت تصمیم گیری برعهده دارند ، که باعث رفع نیازهای مالی استفاده کنندگان درون سازمانی و برون سازمانی می شود .
سیستم های اطلاعات حسابداری ، گروهی از اجزای بهم پیوسته می باشد که باگرفتن درون داد و تولید برون داد های اطلاعاتی ، در یک فرایند تبدیل سازمانی ، جهت دست یابی به اهداف سازمانی بایکدیگر همکاری دارند.
اولین وظیفه سیستم های اطلاعاتی ، جمع آوری اطلاعات و چگونگی پردازش آنها می باشد که فعالیت ها بصورت متوالی باگردآوری اطلاعات آغاز و با ارائه صورت های مالی پایان می پذیرد .
استفاده از تکنیک های هوش مصنوعی و ابزارهای مدل سازی موجب طراحی سیستم های هوشمند شده است که شامل سیستم های خبره ، شبکه عصبی مصنوعی ، منطق فازی ، الگوریتم ژنتیکی و عامل هوشمند می باشد.
شبکه های مصنوعی در واحد های تجاری ، در پیش بینی فروش بازار کاربرد دارند ، و در مقایسه امضاء و همینطور تحلیل های مختلف سرمایه گذاری بکار می روند .
سیستم های اطلاعاتی هوشمند به مدیران واحد های تجاری در تصمیم گیری ها کمک شایانی می نماید و در ارزیابی ریسک های مالی کاربرد دارد.
فعالیت های اساسی سیستم های اطلاعاتی حسابداری :
هرسیستم اطلاعاتی حسابداری سه فعالیت اساسی را باید انجام دهد که عبارت اند از :
1- گردآوری و ذخیره سازی موثر و کارآمد اطلاعات مالی مرتبط با واحد تجاری .
2-تبدیل داده های اولیه به اطلاعات مالی جهت تصمیم گیری استفاده کنندگان از طلاعات مالی.
3-استقرار کنترل های داخلی برای اطمینان از ثبت صحیح اطلاعات مالی و همینطور پردازش آنها .
4-استقرار کنترل های داخلی برای حفاظت اطلاعات مالی واحد تجاری .
شرکت تخصصی مشاوره و مدیریت تحلیل محور حاسب با متخصصین توانمند و خبره استراتژی مالی که محوری ترین استراتژی سازمان می باشد تدوین و با ترکیب بهینه استراتژی های سرمایه گذاری و تامین مالی و سود آوری موفقیت مالی سازمان را تضمین می نماید.